Villkor

© Copyright 2008 - 2019

Detox-hjälp


Båda trapped emotions och andra lågfrekventa energier som stannat i kroppen kan i kraft av sin egen låga frekvens hålla fast fysiska gifter så att man inte kan detoxa.

Vi använder Emotion Code / Body Code till att lösa upp gifter så kroppen kan rena sig själv. Löser vi upp de här energierna är gifterna plötsligt fria och kroppen sätter strax igång med att föra de ur kroppen. Alla Emotion Code / Body Code sessioner är därför till viss grad detoxande, och jag rekommenderar alltid att dricka mycket vatten i  par dagar efter en session för att hjälpa kroppen att få ut gifterna.


Men när du köper en Detox session fokuserar vi speciellt på detox, och ställer frågor direkt till systemet om vad vi kan göra för att hjälpa kroppen att släppa mest möjligt av gifterna. Det finns fysiska gifter och det finns energier som har så låg frekvens att de har giftig effekt på oss/kroppen.


Vi kan fråga hur vi med behandlingen bäst kan hjälpa de organ som utför avgiftningen, så som lever, njurar, lungor, hud så de kommer i balans och blir optimalt effektiva. Kroppen har sin egen intelligens och är programmerad till självhealing, så den vet vad som är det bästa.


Vi kan också se vad vi kan göra för immunförsvaret, och vi kan fråga om det är något som evt. hindrar kroppen att göra sig av med gifterna, eller om det finns något som gör att vi omedvetet håller fast på gifterna.


Det är också en bra ide att fråga om fysiska detox-medel behövs, och testa fram det som  är mest effektivt,  och även dosering.