Villkor

© Copyright 2008 - 2019

Distans Behandling

 

Hur är det möjligt att göra behandlingar på distans?

 

Det förståeligt att många har svårt att förstå hur det kan funka, för det är väldigt få som är medvetna om det kollektiva fältet som alla är en del av och som binder människor och allt levande isamman. Men i vetskapen är det nu accepterat att det här fältet finns, inte minst i kvantfysiken, men också bland de som studerar djur och evolution, och definitivt bland de som använder millioner på forskning på hjärnan och människors potentiella mentala förmågor.

 

Du har kanske upplevt att tänka på en person du inte mött på länge, och så ringer denna personen rett efteråt? Eller du har pratat med en deprimerad person på telefon och blivit jättetrött själv? Eller kanske du har "känt på dig" när ditt barn eller din partner har allvarliga problem? Är du en av de som blev dålig på dagen för attentatet 7/11 - innan du visste vad som hade hänt? Det här är bara et par exempel på den här förbindelsen. Läs mera i artikeln: "Heart Wall / skalet runt hjärtat" om hur människor påverkar varandra på distans.

 

Om man har ett stabilt och klart medvetande kan man skapa en energiförbindelse till en annan person och göra behandlingar på distans. Det kräver övning och fokus. När du ringer till någon behöver du ett telefonnummer för att komma rätt. Med distansbehandlingar på Skype har vi ju direktkontakt, så det är enkelt. Om jag skal göra behandlingen utan att vi talar samman (Email behandling) behöver jag ett foto på dig, bilden har din energi-imprint och fungerar på samma sätt som ett telefonnummer.

 

När jag jobbar med Emotion Code eller Body Code finner jag information om blockeringar som sitter i din kropp, och genom att fokusera på orsaken till ett symptom kommer blockeringen till ytan och kan lösas upp. Jag tar inte bort något av din energi, jag bara löser upp komprimerad/stagnerad tung energi genom att lyfta frekvensen på den så att  den börjar flöda igen.

 

Jag löser upp känslorna etc. med mentalt fokus, förstärkt med en speciell magnet som rullas över huvudmeridianen (huvudmeridianen är i kontakt med alla de andra meridianerna i kroppen). Sedan du inte är i samma rum som mig använder jag min egen kropp, och rullar på min meridian. Orsaken till att det här är möjligt är att människokroppen har förmågan att sätta sina egna behov till sidan och fungera som stand-in för andra i sådana healingsituationer. Det är egentlig temligen fantastiskt, och för många ofattbart, men så är det ju med mycket, man använder sin computer och internettet utan att man har mista anelse om mekaniken i det, för man ser ju att det fungerar!

 

 

 

Skype eller telefon?

 

Om du har Skype installerat på din dator är det det bästa, det är enklast för mig och samtalet blir då helt gratis för oss båda. Efter betalning och tidsbokning skickar du en kontaktförfrågan till mig på skype, min adress är: isiliah och jag ringer upp dig på din bokade tid.

 

Om du inte har Skype är det lätt att skaffa. Klicka här för att installera Skype gratis. Skaffa ett headset med mikrofon, då blir ljudet bäst.

 

Annars kan du ringa upp mig på telefon, på den tiden som du bokat. Du ringer då 08 559 25 445. (Du kommer till min skype, du som bor i Sverige betalar då lokaltaxt oavsett vart jag är i världen)

 

 

 

OBS Skriv "skype" eller "mobil" när du bokar tid i min kalender så jag vet vad du har valt.

 

Distans behandlingar pr mail (utan tidsbokning)

 

Du betalar för den behandling du önskar, och så snart jag fått din betalning gör jag  behandlingen när jag har tid. Det här gäller Emotion Code / Body Code. Jag skickar så ett mail med utskrift från behandlingen till dig. Det här passar bäst för de som fått en del sessioner redan.

 

 

 

Boka tid:

 

Gå till Boknings kalendern för att boka en tid

 

Betala för konsultationen:

 

Gå till översikt behandlingar, här är länkat från din valda behandling och direkt till både tidsbokningen och till webbutiken där du betalar. Du kan välja mellan olika betalningssätt som 14 dagars faktura, kort eller även Klarna avbetalning.

 

 

 

Hur många behandlingar behövs?

 

Några märker effekt av behandlingen med det samma (under eller direkt efter konsultationen) medan för andra kan det ta lite mer tid, och några märker inget för de fått fler sesioner. Några känslor har suttit länge och har satt fysiska spår som tar tid att repareras. Talet sessioner bestäms också av vad man vill ha hjälp med, om du har smärta ett ställe i kroppen kan det av och till lösas på en session, men om du är deprimerad kan det ta längre tid då det kan vara flera system i kroppen som är ur balans. Alla människor är olika och det är omöjligt att veta hur lång tid det tar att få det resultatet man önskar.

Om man har upplevt mycket traumatiskt är det inte möjligt att lösa upp allt på en gång. Kroppen har sin egen intelligens som bestämmer hur mycket man kan lösa upp per konsultation. Några som har fått mycket bra resultat har blivit sämre igen en tid efter behandlingen. Det beror på att det kommer mer känslor till ytan så att man behöver en efterbehandling till eller två.

 

 

 

Är det någon risk med behandlingen?

 

Ja, du riskerar att bli bättre.

Några kan få lite jobbiga reaktioner efter behandlingen, men det är inte så ofta. De få som får en reaktion kan känna ett "eko" efter de känslorna som raderats, man kan bli lite upp och ner i känslorna, sova mycket eller ha starka drömmar. Detta går som regel över efter en dag eller två. För en del kan det ett tag efter behandlingen komma mer känslor till ytan som är redo att lösas upp, detta är kroppens egen intelligens i arbete. Med Emotion Code / Body Code kan man komma åt och lösa upp blockeringar som man innan jobbat med i åratal utan att få löst.

 

 

 

Frågor:

 

Har du frågor? Maila: isiliah@gmail.com

 

Ansvar:

 

Det är viktigt och helt nödvändigt för att få det bättre att du själv tar fullt ansvar för ditt liv och din kropp och allt som händer dig. Om du lägger skuld eller ansvar på andra säger du till universum är du är ett offer utan egen förmåga, men när du själv tar fullt ansvar för ditt liv tar du tillbaka din kraft.